Skip to content

Hulp & advies voor papegaaien

Onze landelijk team van gedragstherapeuten voor papegaaien staat voor u klaar. Vul onderstaand formulier in en druk op verzend. Belt u liever? Laat dan een bericht achter op 0900 20 20 653. Onze papegaaiengedragstherapeut in uw regio zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij zien er naar uit u te mogen helpen!

papagaai-hulp-gedrag

Contactformulier Gedragsproblemen oplossen door hulp te vragen!

Afhankelijk van uw vraag kunt u worden geholpen met gedragstherapie, een telefonisch adviesgesprek of een preventieadvies. De gedragstherapeut kan u adviseren welke hulpvorm het beste past bij uw vraag. Wij zien er naar uit u te mogen helpen en streven er naar binnen 48 uur te reageren.

*Als u verzekerd bent bij dierverzekeraar Figo Pet (voormalig Petplan) bent u bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van uw verzekering wordt onze hulp geheel of gedeeltelijk vergoed.

Onze gedragstherapeuten geven inzicht in het (probleem)gedrag van uw papegaai en helpen ongewenst gedrag te veranderen en te voorkomen. Dit doen zij, afhankelijk van uw vraag, via een gedragstherapietraject, een telefonisch adviesgesprek of een preventieadvies.

Gedragstherapie

Een praktisch en oplossingsgericht traject voor gedragsproblemen zoals bijten, overmatig schreeuwen, slopen of plukken van de veren. Voor de meeste problemen is een gedragsconsult voldoende. Bij meerdere, of complexe problemen, is een plusconsult vaak noodzakelijk.

  • Gedragsconsult: consult van 1,5 uur, verslag met diagnose & behandelplan, 2 maanden telefonische/schriftelijke nazorg € 115,- (incl. btw, excl. reiskosten)
  • Plusconsult: consult van 2,5 uur, verslag met diagnose & behandelplan, 2 maanden telefonische/schriftelijke nazorg € 170,- (incl. btw, excl. reiskosten)

Telefonisch adviesgesprek

Voor eenvoudige vragen over het gedrag van uw papegaai zoals advies over de aanschaf van een papegaai, het introduceren van een tweede vogel en het voorkomen van verveling. Een adviesgesprek bestaat uit een korte intake, uitleg van het gedrag en praktisch advies.

  • Telefonisch adviesgesprek:  gesprek van 30 minuten € 45,- (incl. btw)

Preventieadvies

Een preventieadvies is bedoeld om gedragsproblemen te voorkomen en het welzijn van uw papegaai te bevorderen. Denk aan een papegaaivriendelijk verblijf maken, verrijking voor uw vogel(s) of tips hoe u uw kind het beste kunt laten omgaan met de papegaai.

  • Preventieadvies: 1 uur € 65,- (incl. btw, excl. reiskosten)

Images by Freepik; Image by ArtPhoto_studio on Freepik

Logo Tinley Gedragstherapie voor Dieren

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring |
Hulp nodig? Schakel een Tinley-gedragstherapeut in!

© Tinley Gedragstherapie voor Dieren | Het copyright en auteursrecht van alles op deze website behoort toe aan de Tinley Gedragstherapie voor Dieren BV mag daarom niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van deze worden gekopieerd, gewijzigd of anderszins gebruikt.