Skip to content

Hulp & advies voor paarden en pony’s

Onze landelijk team van gedragstherapeuten voor paarden staat voor u klaar. Vul onderstaand formulier in en druk op verzend. Belt u liever? Laat dan een bericht achter op 0900 20 20 653. Onze paardengedragstherapeut in uw regio zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij zien er naar uit u te mogen helpen!

Gedragstherapie-hulp-en-advies-voor-paarden

Contactformulier Gedragsproblemen oplossen door hulp te vragen!

Afhankelijk van uw vraag kunt u worden geholpen met gedragstherapie, een telefonisch adviesgesprek of een preventieadvies. De gedragstherapeut kan u adviseren welke hulpvorm het beste past bij uw vraag. Wij zien er naar uit u te mogen helpen en streven er naar binnen 48 uur te reageren.

Contactformulier Tinley Gedragstherapie voor Dieren

Onze gedragstherapeuten geven inzicht in het (probleem)gedrag van uw paard en helpen ongewenst gedrag te veranderen en te voorkomen. Dit doen zij, afhankelijk van uw vraag, via een gedragstherapietraject, een telefonisch adviesgesprek of een preventieadvies.

Gedragstherapie

Een praktisch en oplossingsgericht traject voor gedragsproblemen zoals angst, agressie, onhandelbaarheid, singelnijd en trailerproblemen Voor de meeste problemen is een gedragsconsult voldoende. Bij meerdere, of complexe problemen, is een plusconsult vaak noodzakelijk.

  • Gedragsconsult: consult van 1,5 uur, verslag met diagnose & behandelplan, 2 maanden telefonische/schriftelijke nazorg € 195,- (incl. btw, excl. reiskosten)
  • Plusconsult: consult van 2,5 uur, verslag met diagnose & behandelplan, 2 maanden telefonische/schriftelijke nazorg € 315,- (incl. btw, excl. reiskosten)

Telefonisch adviesgesprek

Voor eenvoudige vragen over het gedrag van uw paard zoals vragen over huisvesting, de training of het welzijn van uw paard. Een adviesgesprek bestaat uit een korte intake, uitleg van het gedrag en praktisch advies.es.

  • Telefonisch adviesgesprek:  gesprek van 30 minuten € 45,- (incl. btw)

Preventieadvies

Een preventieadvies is bedoeld om gedragsproblemen te voorkomen en het welzijn van uw paard te bevorderen. Denk aan de introductie van een nieuwe pony of paard, het voorbereiden op de dierenarts of hoe uw kind het beste om kan laten gaan met een pony.

  • Preventieadvies: 1 uur € 65,- (incl. btw, excl. reiskosten)
Logo Tinley Gedragstherapie voor Dieren

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring |
Hulp nodig? Schakel een Tinley-gedragstherapeut in!

© Tinley Gedragstherapie voor Dieren | Het copyright en auteursrecht van alles op deze website behoort toe aan de Tinley Gedragstherapie voor Dieren BV mag daarom niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van deze worden gekopieerd, gewijzigd of anderszins gebruikt.