Skip to content

Hulp & advies voor konijnen

Onze landelijk team van gedragstherapeuten voor konijnen staat voor u klaar. Vul onderstaand formulier in en druk op verzend. Belt u liever? Laat dan een bericht achter op 0900 20 20 653. Onze konijnengedragstherapeut in uw regio zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij zien er naar uit u te mogen helpen!

Hulp-&-advies-voor-konijnen

Contactformulier Gedragsproblemen oplossen door hulp te vragen!

Afhankelijk van uw vraag kunt u worden geholpen met gedragstherapie, een telefonisch adviesgesprek of een preventieadvies. De gedragstherapeut kan u adviseren welke hulpvorm het beste past bij uw vraag. Wij zien er naar uit u te mogen helpen en streven er naar binnen 48 uur te reageren.

Contactformulier Tinley Gedragstherapie voor Dieren

*Als u verzekerd bent bij dierverzekeraar Figo Pet (voormalig Petplan) bent u bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van uw verzekering wordt onze hulp geheel of gedeeltelijk vergoed.

Onze gedragstherapeuten geven inzicht in het (probleem)gedrag van uw konijn en helpen ongewenst gedrag te veranderen en te voorkomen. Dit doen zij, afhankelijk van uw vraag, via een gedragstherapietraject, een telefonisch adviesgesprek of een preventieadvies.

Gedragstherapie

Een praktisch en oplossingsgericht traject voor gedragsproblemen zoals vechten, krabben of bijten tijdens het eten geven, of knagen aan het hok.

  • Gedragsconsult: consult van 1,5 uur, verslag met diagnose & behandelplan, 2 maanden telefonische/schriftelijke nazorg € 125,- (incl. btw, excl. reiskosten)

Telefonisch adviesgesprek

Voor eenvoudige vragen over het gedrag van uw konijn zoals vragen over de huisvesting, wel of niet er een konijn bij en een eventuele castratie. Een adviesgesprek bestaat uit een korte intake, uitleg van het gedrag en praktisch advies.

  • Telefonisch adviesgesprek:  gesprek van 30 minuten € 45,- (incl. btw)

Preventieadvies

Een preventieadvies is bedoeld om gedragsproblemen te voorkomen en het welzijn van uw konijn te bevorderen. Denk aan de introductie van een nieuw konijn, een konijnvriendelijk verblijf, verrijking voor uw konijn of tips hoe u uw kind het beste kunt laten omgaan met het konijn.

  • Preventieadvies: 1 uur € 65,- (incl. btw, excl. reiskosten)
Logo Tinley Gedragstherapie voor Dieren

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring |
Hulp nodig? Schakel een Tinley-gedragstherapeut in!

© Tinley Gedragstherapie voor Dieren | Het copyright en auteursrecht van alles op deze website behoort toe aan de Tinley Gedragstherapie voor Dieren BV mag daarom niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van deze worden gekopieerd, gewijzigd of anderszins gebruikt.